bezár
E-mail cím:
Jelszó:
 

elfelejtett jelszó

Adatvédelmi nyilatkozat


A Kemoker Invest Kft. (továbbiakban webshop) tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.
A webshop a hírlevélre jelentkezőknek csak a kért hírlevelet fogja küldeni. A listáról bármikor lejelentkezhet. Ha bármilyen problémája adódik vele kapcsolatban, lépjen bátran kapcsolatba a info@reflexbolt.hu email címen.
Előfordulhat, hogy a kért hírlevélen túl speciális riportokat is küldünk Ön számára, melyek azonban nem mindig pusztán ismeretanyagok, és tartalmazhatnak reklám illetve kereskedelmi anyagot.
A nyilvántartott adatokat harmadik személynek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel.